طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر

به گزارش وبلاگ نیازمندی، برای پخت این غذا یک سس فوق العاده از رب انار و رب آلوچه بهره ببرید و اگر به غذاهای شمالی علاقه دارید آن را حتما تهیه نمایید.

طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر

گوجه و بادمجان شکم پر یکی از روش های خیلی خوب است تا یک غذای فوق العاده در خانه داشته باشید. این غذا شمالی است و به همراه ریحان و فلفل سبز فوق العاده خوشمزه و لذیذ می گردد. شما می توانید این غذای خوشمزه را به همراه برنج سرو کنید. برای تهیه این غذا می توانید از بادمجان های دلمه ای یا کشیده بهره ببرید. با وبلاگ نیازمندی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه گوجه و بادمجان شکم پر

  • بادمجان 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری
  • رب نارنج 1 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • سبزی معطر (جعفری، گشنیز، چوچاق) 2 قاشق غذاخوری به دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر

مرحله اول

بادمجان ها را خوب بشویید. می توانید هم با پوست و هم بدون پوست این غذا را تهیه کنید. یا به صورت راه راه یک لایه پوست بگیرید و یک لایه نگیرید تا ظاهر مجلسی تری داشته باشد. بادمجان را از وسط شکاف دهید و کل بادمجان را به نمک آغشته کنید و 20 دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته گردد. سپس داخل یک تابه سرخ کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. سپس سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

در ادامه رب ها را به همراه سبزی معطر اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا رنگ رب باز گردد. سپس نصف لیوان آب بریزید و بگذارید تا گوشت بپزد و سس غلیظ گردد. ترشی این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. می توانید از ترکیب رب انار و شکر استفاده و مزه غذا را ملس کنید. این غذا را در کنار تهیه آب آلبالو خانگی به روش بازاری تجربه کنید.

مرحله چهارم

داخل گوجه فرنگی ها را کمی خالی و فیله های آن را به مواد گوشتی اضافه کنید و هم بزنید. وقتی سس غلیظ شد داخل گوجه و بادمجان را پر کنید و کمی از سس را نگه دارید. گوجه و بادمجان را کف تابه بچینید و کمی از سس بریزید و در تابه را نیمه باز قرار دهید و بگذارید تا بادمجان و گوجه نرم شوند.

نکات کلیدی در تهیه گوجه و بادمجان شکم پر

  • می توانید به دلخواه کمی گردو به مواد میانی اضافه کنید.
  • اگر انار فریز شده دارید می توانید بریزید.
  • می توانید از چرخ نموده مرغ نیز بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر طرز تهیه چیپس خلالی با سس قارچ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوجه و بادمجان شکم پر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید