طرز تهیه سیب زمینی شکم پر به 3 روش فوری
به گزارش وبلاگ نیازمندی، سیب زمینی به دلیل خواص بی نظیر و طعم لذیذی که دارد در بیشتر غذاها استفاده می گردد. بیش از این طرز تهیه 10 نوع غذا با سیب زمینی را به شما آموزش دادیم. در این بخش از مطلب انگیزه قرار است شما را با طرز تهیه سیب زمینی شکم پر به چند روش آشنا کنیم.

1. سیب زمینی شکم پر ترکیه ای
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی عظیم | 3 عدد |
کنسرو ذرت | نصف پیمانه |
کنسرو نخود فرنگی | نصف پیمانه |
سوسیس خرد شده و تفت داده شده | یک پیمانه |
کالباس | 4 ورق |
خیار شور | یک پیمانه |
فلفل شیرین قلمی | نصف پیمانه |
پنیر پیتزا رنده شده | نصف پیمانه |
سس مایونز | به میزان لازم |
سس کچاپ | به میزان لازم |
کره | مقدار اندکی |
طرز تهیه
- برای تهیه سیب زمینی شکم پر ترکیه ای، در ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید. دقت داشته باشید که نباید پوست سیب زمینی ها کنده گردد.
- آن ها را در یک فویل بپیچید و در داخل سینی بگذارید و دمای فر را تا 250 درجه سانتی گراد زیاد کنید.
- اگر سیب زمینی های شما کاملا درشت باشد، حدود یک ساعت و نیم زمان برای پخت آن ها ضروری است.
- در این زمان، با یک چنگال میزان پخته شدن سیب زمینی ها را تست کنید تا مطمئن شوید که به خوبی پخته شده باشند.
- تمام مواد و ترکیبات لازم را از جمله: (کنسرو ذرت، کنسرو نخود فرنگی، سوسیس خرد شده، کالباس، خیار شور، فلفل شیرین قلمی، پنیر پیتزا، کره و سس مایونز) را خرد نموده و با هم مخلوط کنید.
- دقت داشته باشید که ترکیبات خود را به صورت ریز خرد کنید.
- درون سیب زمینی های پخته شده را خالی کنید و یک قاشق پنیر پیتزا و کره داخل آن بریزید.
- سپس تمام موادی که آماده نموده بودید را داخل سیب زمینی های خود بگذارید، به گونه ای که سطح سیب زمینی کاملا پوشانده گردد.
- در نهایت می توانید روی سیب زمینی شکم پر خود، سس کچاپ یا سس مایونز ریخته و میل نماید.
2. سیب زمینی شکم پر در روغن
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی | 4 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر سوخاری | 1 پیمانه |
روغن مایع | به میزان لازم |
مواد مورد احتیاج برای درون سیب زمینی
مواد اولیه | مقدار |
گوشت چرخ نموده | 200 گرم |
جعفری خرد شده | 70 گرم |
پیاز خرد شده متوسط | 1 عدد |
ادویه کاری | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و روغن مایع | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
دستور پخت
- برای آغاز کار، در مرحله اول سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست آن ها را بکنید و همانطور که داغ هستند رنده کنید یا بکوبید و سپس اجازه دهید کمی سرد شوند.
- تخم مرغ، فلفل، زردچوبه و نمک به خمیر سیب زمینی اضافه کنید.
- برای تهیه مواد داخل سیب زمینی، یک تابه بردارید، مقداری روغن در آن ریخته، پیازها را تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه نموده و مواد را کاملا تفت دهید.
- در این مرحله به مخلوط مواد خود، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
- سپس جعفری خرد شده را درون تابه ریخته و تمام مواد خود را هم بزنید.
- از مخلوط مواد خود، به هر مقدار دلخواهی که تمایل دارید برداشته، خمیر سیب زمینی را باز نموده و این مواد را درونش قرار دهید و بعد کامل مایه سیب زمینی را ببندید. (می توانید قبل از بستن خمیر سیب زمینی کمی پنیر پیتزا نیز روی مواد قرار دهید. سپس آن را ببندید.)
- گلوله های سیب زمینی خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید. (می توانید آن را اول در کمی تخم مرغ بغلطانید سپس پودر سوخاری بزنید تا بهتر بهم بچسبد.)
- بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها به صورت کامل، می توانید آن را میل کنید.
- در صورتی که درون مواد از پنیر پیتزا استفاده ننموده اید می توانید پس از سرخ شدن روی آن را پنیر پیتزا بزنید و در فر بگذارید تا ذوب گردد. آن گاه میل کنید.
3. سیب زمینی های شکم پر با فویل
مواد اولیه | مقدار |
سیب زمینی متوسط | 1 عدد (در صورت دلخواه تعداد بیشتر) |
کالباس در صورت تمایل | به مقدار دلخواه |
قارچ | به مقدار دلخواه |
خیار شور | 2 الی 3 عدد کوچک |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
کره | به میزان لازم |
دستور پخت:
- در ابتدا، سیب زمینی را بدون اینکه پوست بکنید، به خوبی بشویید و تمیز کنید.
- سپس دور سیب زمینی یک فویل بپیچید و بگذارید به مدت یک ربع در فر بماند تا کمی گرم گردد.
- فر را روی درجه 210 سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید حسابی سیب زمینی شما پخته گردد.
- بعد از اینکه سیب زمینی پخته شد، آن را از فر خارج نموده و با احتیاط داخل سیب زمینی را خالی کنید.
- مقداری نمک به دیواره سیب زمینی بپاشید.
- تمام مواد خود را (خیار شور، قارچ، کالباس، پنیر پیتزا) را در ابتدا خرد نموده و سپس با هم مخلوط کنید.
- زمانی که سیب زمینی خود را خالی کردید، درون سیب زمینی را با این مواد پر کنید.
- در نهایت، بعد از پر کردن شکم سیب زمینی خود، مقداری پنیر رنده شده روی آن بریزید.
- دقت داشته باشید، دیگر لازم نیست که سیب زمینی را در فویل بپیچید. به همین صورت باز، در فر قرار دهید.
- بعد از حدود 5 دقیقه که پنیر پیتزا شما برشته شد، سیب زمینی های شکم پر شما آماده است. نوش جان.
نکته: تهیه مواد سیب زمینی شکم پر شما، کاملا سلیقه ای است. بر حسب سلیقه و ذائقه خود هرچه دوست داشتید، به ترکیب مواد خود اضافه کنید.
مواد مختلف درون سیب زمینی های شکم پرحتما بخوانید: طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای 2، 10 و 20 نفر
درباره سیب زمینی شکم پر بیشتر بدانید
سیب زمینی شکم پر یک نوع غذا ترکیه ای است که معمولا در بیشتر رستوران های ترکیه با توجه به سلیقه و ذائقه افراد سرو می گردد و شکل و طعم جالبی دارد. درون این سیب زمینی شکم پر را با موادی مانند: تخم مرغ، پاستا و زیتون بر حسب ذائقه افراد پر می نمایند.
سخن آخر
اگر از جمله افرادی هستید، که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید، سیب زمینی های شکم پر گزینه عالی و مناسبی است. به راحتی می توانید این سیب زمینی را به چند روش و با مواد مورد علاقه خود طبخ کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. اگر شما دستور پخت خاصی برای تهیه این غذای جالب و متنوع دارید، لطفا آن را با ما و سایر خوانندگان انگیزه به وسیله ارسال پیغام به اشتراک بگذارید.
منبع: مجله انگیزه