طرز تهیه دلمه اسفناج

به گزارش وبلاگ نیازمندی، دلمه اسفناج به علت به کارگیری اسفناج در آن منبع غنی آهن و برای کم خونی مفید است. اسفناج ویتامین ها و مواد دیگری دارد که ارزش غذایی دلمه اسفناج را بالا می برد.

طرز تهیه دلمه اسفناج

دلمه اسفناج یکی از خوشمزه ترین دلمه هایی است که با برگ اسفناج تهیه می گردد. این غذا را می توانید با مواد گوشتی یا به صورت گیاهی تهیه کنید. دلمه یکی از غذا های ترکی و ایرانی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و چیزی از دلمه برگ مو کم ندارد و می توانند رقیب خوبی برای هم باشند. شما می توانید دلمه اسفناج را در فصل بهار و پاییز که بیشتر در بازار موجود است تهیه کنید. با وبلاگ نیازمندی همراه باشید تا طرز تهیه دلمه اسفناج را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه دلمه اسفناج

  • برگ اسفناج 1 کیلوگرم
  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • برنج 1 پیمانه
  • سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا، ترخون) 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • لپه 1/2 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه چاشنی

  • آب 1 پیمانه
  • آبلیمو یا سرکه 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه اسفناج

مرحله اول

ابتدا برگ اسفناج را پاک کنید و ساقه اضافی آن را بگیرید و بعد داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و 1 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا برگ اسفناج نرم گردد. بعد بلافاصله در آب سرد قرار دهید و آبکشی کنید و بگذارید تا خنک گردد. لپه و برنج را خیس کنید و 1 ساعت کنار بگذارید و با کمی آب نیم پز کنید تا بپزد.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست را بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی گردد. بعد گوشت را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ گردد. در ادامه لپه و برنج و سبزی های گفته شده را که از قبل پاک و ساطوری کردید اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

برگ اسفناج را روی سطح صاف قرار دهید و مقداری از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به دلخواه رول کنید. سپس داخل یک قابلمه که از قبل چرب و برگ اسفناج پهن کردید، قرار دهید. این کار مقدار آهن غذا را افزایش می دهد.

مرحله چهارم

دلمه ها را به صورت یکدست و فشرده داخل قابلمه قرار دهید و روی دلمه ها یک بشقاب بگذارید و 1/2 پیمانه آب بریزید و 30 دقیقه بگذارید تا برگ ها بپزند. در ادامه باید چاشنی را اضافه کنید. برای تهیه چاشنی باید تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید و نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا دلمه ها خوش طعم شوند و بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید و با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.

برای تماشا دستورهای غذایی ساده مطلب طرز تهیه کباب تابه ای رژیمی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه دلمه اسفناج

  • می توانید کمی روغن به مایع چاشنی اضافه کنید تا دلمه ها براق گردد.
  • از سبزی معطر خشک نیز می توانید بهره ببرید.
  • به دلخواه 1 قاشق غذاخوری رب نیز می توانید به مواد میانی اضافه نمایید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر خوراک بادمجان و عدس، غذایی گیاهی و مفید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه دلمه اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید