خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت

به گزارش وبلاگ نیازمندی، خورشت زرشک از جمله غذا هایی است که به علت دارا بودن زرشک مزه ای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذا هایی با طعم ترش را می پسندند می توانند لذت یه غذای نو را تجربه کنند.

خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت

مواد لازم:

گوشت مرغ (سینه خرد شده 1 عدد)

لپه یک پیمانه

زرشک یک پیمانه

زعفران دم شده

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز بزرگ یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ می کنیم و به آن زردچوبه اضافه می کنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپه ها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.

بعد از پخته شدن لپه ها، سینه های مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت جا بیفتد.

در ظرفی دیگر 2 قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می دهیم و به مواد خورشت اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشک های شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه می کنیم.

نمک و فلفل غذا را میزان می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 40 دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.

وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم.

منبع:وقت صبح

منبع: فرارو

به "خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید