طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه مجذوب کننده و مقوی

به گزارش وبلاگ نیازمندی، آیا از یک نواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شده اید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم از یک نواختی در بیایید و هم مواد مغذی و مقوی بخورید.

طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه مجذوب کننده و مقوی

چایی، لقمه های پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذاهایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه می خوریم؛ اما آیا این ها مواد مفید مورد نیاز را به بدن می رسانند؟

مواد لازم:

6 قاشق غذاخوری کره

1 پیمانه بادام زمینی خرد شده

1 پیمانه فندق خرد شده

1 پیمانه گردو خرد شده

3 چهارم پیمانه کره بادام زمینی

1 دوم لیوان عسل

2 قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده

2 قاشق چایی خوری وانیل

1 قاشق چایی خوری نمک

1 دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر

3 عدد تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت:

1. فر را از قبل تا 350 درجه گرم کنید. یک ظرف پخت 8 در 8 را برداشته و دیواره های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.

2. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره ها بچسبانید. آجیل ها را در 6 قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا 6 دقیقه کهرنگ کره قهوه ای شود و آن را کنار بگذارید.

3. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.

4. حال این خمیر به دست آمده را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده 8 در 8 پهن و یک دست کنید. بعد آجیل ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک دست کنید.

5. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. 16 تا 20 دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.

منبع: بن آپوتیت

منبع: فرارو

به "طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه مجذوب کننده و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه مجذوب کننده و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید