طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه مجذوب کننده و مقوی
به گزارش وبلاگ نیازمندی، آیا از یک نواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شده اید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم از یک نواختی در بیایید و هم مواد مغذی و مقوی بخورید.

چایی، لقمه های پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذاهایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه می خوریم؛ اما آیا این ها مواد مفید مورد نیاز را به بدن می رسانند؟
مواد لازم:
6 قاشق غذاخوری کره
1 پیمانه بادام زمینی خرد شده
1 پیمانه فندق خرد شده
1 پیمانه گردو خرد شده
3 چهارم پیمانه کره بادام زمینی
1 دوم لیوان عسل
2 قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
2 قاشق چایی خوری وانیل
1 قاشق چایی خوری نمک
1 دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
3 عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت:
1. فر را از قبل تا 350 درجه گرم کنید. یک ظرف پخت 8 در 8 را برداشته و دیواره های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.
2. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره ها بچسبانید. آجیل ها را در 6 قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا 6 دقیقه کهرنگ کره قهوه ای شود و آن را کنار بگذارید.
3. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.
4. حال این خمیر به دست آمده را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده 8 در 8 پهن و یک دست کنید. بعد آجیل ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک دست کنید.
5. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. 16 تا 20 دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.
منبع: بن آپوتیت
منبع: فرارو